Πατάτες γεμιστές

    Υλικά

    6 πατάτες

    ½ kg μπέικον

    250 γρ κρέμα γάλακτος

    250 γρ κεφαλογραβιέρα

    2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ ( κύβους)

    4 κουταλιές φρέσκο  βούτυρο

    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζω τις πατάτες και με ένα κουταλάκι αφαιρώ το εσωτερικό από τα πατάτες (σαν βαρκούλες).
    2. Στο εσωτερικό βάζω βούτυρο, κόβω σε κομματάκια το μπέικον και γεμίζω τις πατάτες.
    3. Από πάνω περιχύνω με κρέμα γάλακτος και βάζω αλάτι και πιπέρι,  την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
    4. Ψήνω για μισή ώρα στους 200 C.
    5. 10 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο τοποθετώ τις κόκκινες πιπεριές από πάνω
    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.